webkwestie China REISGIDS

Verboden stad in Peking of Beijing. De hoofdstad van China.
Afbeelding van Pixabay

Opdracht

Het maken van folders, reisgidsen of websites over een land is leuk werk om te doen.Er zijn mensen die daar hun werk van hebben gemaakt en deze mensen ontwerpen websites, folders of reisgidsen over een land.

Jullie gaan hier aan meewerken door een eigen reisfolder te ontwerpen.

Dit ontwerp mag op de computer gemaakt worden en misschien heb je op school zelfs de mogelijkheid om dit in digitale presentatie te maken, vraag maar of dat kan.

Chinese visser
Afbeelding van Pixabay

Je reisfolder moet in ieder geval beantwoorden aan de vragen die bij de inleiding zijn gesteld; dus je moet voldoende informatie verzamelen om de lezers van je folder enthousiast te maken voor China. Je vindt het belangrijk dat de mensen dit land gaan bezoeken, je gaat er dus reclame voor maken.

Gebruik wel zoveel mogelijk je eigen woorden, voeg plaatjes en/of tekeningen toe. Bij verwerking word je nog een beetje op gang geholpen; daar staan alle vragen/opdrachten.

Shanghai of Sjanghai is de grootste stad van China.
Afbeelding van Pixabay

Denk wel aan de afspraken die je gemaakt hebt op school over het maken van een werkstuk o.i.d.

TIP: ga eens langs bij een reisbureau om te zien hoe folders eruit zien, dan heb je een beetje een idee, echter hoeft jouw folder geen info te geven over hotelkamers, maar vooral wetenswaardigheden over China zelf.

Verderop in het stukje over beoordeling vind je waaraan je reisfolder moet voldoen. Veel plezier en succes.

Welke zaken ga je uitzoeken?